Kies voor goed stucwerk!

Als het aankomt op het interieur van de woning, dan zijn er altijd een aantal elementen die aan de hoogste standaarden moeten voldoen. Denk hierbij aan de vloer, de raambekleding maar ook aan het stucwerk dat is aangebracht. Het interieur oogt hierdoor vele malen strakker en verzorgder. Maar waarom is stucwerk nu zo belangrijk? We vertellen je er alles over in dit artikel.

Een stukadoor zorgt voor een strak eindresultaat
Als je een ruimte wilt laten stuken, is het altijd belangrijk om daar een specialist, bijvoorbeeld Pierre van den Elsen Stucadoors, voor in te schakelen. Een stukadoor zorgt voor een erg strak eindresultaat. Ook kan de klus vele malen sneller worden uitgevoerd. Zo strak en zo snel als een stukadoor jouw wanden glad kan maken, kan jij dat zelf (hoogstwaarschijnlijk) niet.

Er kunnen verschillende soorten patronen worden aangebracht
Het is goed om te weten dat er verschillende patronen in stucwerk kunnen worden aangebracht. Veel mensen denken al snel aan strakke en egale muren, maar je kunt ook kiezen voor een bepaalde structuur op de muren of op het plafond. Denk hierbij aan een fijne korrel of aan een grovere structuur. Uiteraard kan een specialist je hier alles over vertellen als je contact opneemt. Er wordt altijd graag met je meegedacht en je kunt op een passend advies voor jouw interieur vertrouwen.

Betonstuc is erg geliefd vanwege de stoere look
In ruimtes zoals de badkamer en de keuken is betonstuc erg geliefd vanwege de stoere look. Dit zorgt ook voor een trendy industriële stijl en is daardoor erg makkelijk te combineren met bijvoorbeeld zwarte kranen en een radiator. Gelukkig is er vandaag de dag erg veel inspiratie online te vinden, zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden die er zijn voor jouw interieur. Je kan jezelf afvragen hoe je jouw woonstijl het beste kan omschrijven. Vervolgens kan je deze stijl, bijvoorbeeld industrieel, boho, natuurlijk of iets anders, als zoekterm gebruiken en zo ideeën voor jouw interieur vinden.

Het laagje op de muur en het plafond gaat een leven lang mee
Als jij jouw huis een opknapbeurt wilt geven, is het geen overbodige luxe om te investeren in de inzet van een stukadoor met een erg ruime ervaring in de branche. Het laagje op de muur en het plafond gaat een leven lang mee als het goed is aangebracht. Ook kan een strakke afwerking de waarde van je woning aanzienlijk verhogen. Natuurlijk kan jij zelf ook genieten van een strak resultaat.


Delen